Keresés ebben a blogban

2010. május 10., hétfő

Válaszolgatok

Niki volt olyan kedves, hogy nekem adta tovább az alábbi kérdéseket. Jól esik, hogy rám gondoltál, köszönöm! :)
  1. Mi lenne, ha nyernék a lottón?

Valószínűleg több időt szentelnék a hobbimnak, és próbálnám magasabb szintre emelni a gyöngyfűzési technikámat. :) Az is biztos, hogy vennék magamnak egy kis lakot és szépen berendezném. És ha ötösöm lenne -de gondolom ezt feltételezi a kérdés-, akkor a családomnak és barátaimnak is segítenék!

2. Rossz szokásom?

Tyűűű... Van ám... Bár ez talán attól függ kinek mi a rossz, ill. nehezen elviselhető. Mindenesetre saját magamnak sem jó, hogy túlzásba viszem néha a gondolkozást bizonyos dolgokon, általában tőlem független dolgokon, amin változtatni nem tudok. Nnna ez elég rossz szokás, próbálom is átállítani az agyamat... :)

3. Koffein?

Napi 2 kávé formájában veszem magamhoz. Legalábbis hétköznapokon, hétvégén nem létszükséglet. Alacsony a vérnyomásom, úgyh talán jót is tesz. :)

4. Színeim?

Ez szerintem nem kérdés... :D Persze az első a zöld, bár a pasztell és rikító árnyalatai nem igazán, de az összes többi telitalálat nálam. Ezen kívül a türkiz és a sárgának az a kissé mustáros árnyalata nagy kedvenc.

5. Háziállat?

Macskák. Most éppen 3 van + 1 rendszeres látogató.

6. Mi van rajtam most?

Egy szuper blúz, amit nemrég' vettem, fodros-átkötős, és zöld-kék-kivi-barna-krém mintás, nagyon szeretem! Meg egy indigókék farmer és kék bőr cipellő. :)

7. 10 év múlva hogyan látom magam?

Ez az a kérdés, amin nem szívesen gondolkozom mostanság... Szeretném boldogan látni magam és persze az is leszek, miért ne lennék az? :)

8. Legutóbbi nagyon jó élményem?

Hm... Nehéz lenne kiemelni bármit is. Az a jó, ha minden nap örülhetek vmi apróságnak, mostanában azért történnek kellemes dolgok velem, még ha nem is olyan sors fordító történések. :)

Továbbadnám a válaszolgatás lehetőségét Timinek, aki most ünnepli blogfordulóját! :)

1 megjegyzés:

Piky73 írta...

Nagyszerű volt olvasni Rólad! Köszönöm, hogy játszottál velünk :) Sok puszi, Niki